Служители от сектор Рибарство и контрол град Добрич, съвместно с представители

...
Служители от сектор Рибарство и контрол град Добрич, съвместно с представители
Коментари Харесай

ИАРА залови рибари нарушители - множество са престъпленията, свързани с риболова

Служители от бранш " Рибарство и надзор "  град Добрич, взаимно с представители на Регионална инспекция за опазване на околната среда, направиха инспекция по вода на езеро " Дуранкулак "  с патрулна лодка " ИАРА 30 ". По време на инспекцията са открити и извадени от работно състояние 20 броя винтери без улов в тях. Уредите са конфискувани за заличаване.

При осъществена инспекция на река " Голяма Камчия "  от чиновници на бранш " Рибарство и надзор "  град Шумен, благодарение на контролните органи на Министерство на вътрешните работи и фенове риболовци, в горното течение на реката, покрай село Менгишево, общ. Върбица, бяха открити и хванати лица извършващи нерегламентиран лов на риба със неразрешен апарат " серкме ".

На лицата бяха формирани 2 акта за определяне на адмисситративно нарушаване. ИАРА моли феновете рибари да съблюдават Закона за риболовство и аквакултури и да се стремят към запазване на рибния запас.

При осъществена рутинна инспекция по вода от чиновници на бранш " Рибарство и надзор "  град София на язовир " Искър "  бяха открити и извадени 1 брой мрежа с дължина 50 м и 4 броя маломерни мрежени уреди вид " цапало "  без улов в тях. Уредите са конфискувани за заличаване. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР